Μετανιωμένοι οι συνεργάτες του Τράγκα: «Ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι και την πατήσαμε»

23 mins read

Εκτός της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, καθώς και της συζύγου του, δεσμεύθηκε και η περιουσία δύο συνεργατών του, ένας εκ των οποίων μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Tlive» τονίζοντας πως «Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου. Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντίλι να κλάψω».

Όσο για την επαγγελματική σχέση του με τον Γιώργο Τράγκα, είπε: «Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε, για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε, γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα».

«Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα» πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων».



Ξέσπασε ο αδερφός του: «Διασύρεται το όνομά μας»

Ξεσπά ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την περιουσία, τη δέσμευση της , την αποποίηση των περιουσιακών στοιχείων από τον Φρέντυ Τράγκα και την έρευνα στα εισοδήματα της συζύγου του, Μαρίας Καρρά.

Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν. Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και που να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ; σημείωσε ο ετεροθαλής αδελφός του στο T-live.

Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος” συνέχισε ο ετεροθαλής αδελφός του.

“Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα – Δεν είχαμε σχέσεις”

Λίγες ημέρες νωρίτερα σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Live News” του Mega, τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιο του αδερφού του δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

“Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου, είπε.

“Δεν ξέρω τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα.”

 

 

Facebook Comments