ΑρχικήΕπικαιρότηταΜουντιάλ 2022: Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν τελικά από τον ΑΝΤ1

Μουντιάλ 2022: Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν τελικά από τον ΑΝΤ1

Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον ΑΝΤ1+ είχαν ως συνέπεια να μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 παιχνίδια που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα και τελικά θα πραγματοποιηθεί η «μεταφορά» όλων των αναμετρήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφυλλίδης είπε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», πως τα σημερινά ματς θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.

Τελικά όμως, αυτό θα ισχύει για όλο το πρόγραμμα των αγώνων από εδώ και πέρα.

Με τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν στον όμιλο του Αμαρουσίου και δεν μπόρεσαν να μεταδώσουν από τη συνδρομητική τους πλατφόρμα, το ΑΝΤ1+ όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο, τους αγώνες του Μουντιάλ, αναζήτησαν άλλες λύσεις προκειμένου να καλύψουν και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην FIFA.

Το αποτέλεσμα είναι να αλλάζει καθημερινά το πρόγραμμα του σταθμού, ανάλογα με τους αγώνες που θα πρέπει να μεταδοθούν. Σήμερα λοιπόν που στις 12:00 ήταν η έναρξη του αγώνα μεταξύ Μαρόκου και Κροατίας, η πρωινή εκπομπή με το Γιώργο Λιάγκα ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Οι αλλαγές όμως θα συνεχιστούν στο σημερινό πρόγραμμα αφού στις 15:00 η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ιαπωνία , στις 18:00 η Ισπανία με την Κόστα Ρίκα και στις 21:00 το Βέλγιο θα βρεθεί απέναντι από τον Καναδά.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες το Μουντιάλ θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1, έστω κι αν  αυτή η λύση έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στον Όμιλο του ΑΝΤ1 που πρέπει να καλύψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στις εμπορικές συμφωνίες αλλά και σε αυτούς που πλήρωσαν συνδρομή στον ΑΝΤ1+ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ:

12.00: Μαρόκο-Κροατία
15.00: Γερμανία-Ιαπωνί
18.00: Ισπανία-Κόστα Ρίκα
21.00: Βέλγιο-Καναδάς