ΑρχικήΕπικαιρότηταΝοσηλεύεται η μητέρα του άτυχου νέου στη Ν. Φιλαδέλφεια- Δεν άντεξε την...

Νοσηλεύεται η μητέρα του άτυχου νέου στη Ν. Φιλαδέλφεια- Δεν άντεξε την είδηση του θανάτου του παιδιού της

Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε η μητέρα του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα δεν άντεξε το άκουσμα της είδησης του χαμού του παιδιού της και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε καρδιολογική κλινική, όπου και παρακολουθείται.

Να σημειωθεί πως στον «Ερυθρό Σταυρό» βρίσκονται και χούλιγκαν των Κροατών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ έξω από το νοσοκομείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Μία ομάδα 100-150 Κροατών, με τη συνδρομή οπαδών άλλης ομάδας σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αφού διέσχισαν όλη την Ελλάδα, έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι χούλιγκανς πήγαν στο γήπεδο της ΑΕΚ, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα και τραμπουκίζοντας κόσμο που ήταν στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι συμπλοκές σώμα με σώμα με τους οπαδούς της Ένωσης.

Οι τραυματίες πολλοί, όμως ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ χτυπήθηκε με μαχαίρι. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν χτυπήθηκε έτρεξε να κρυφτεί στο περίπτερο όπου είναι η στάση του τρόλεϊ. Ο περιπτεράς και άνθρωποι που ήταν στο σημείο προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον διακομίσει στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.