ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του Τσίπρα στη νέα ταινία του Γαβρά...

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του Τσίπρα στη νέα ταινία του Γαβρά για την ελληνική κρίση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailypost.gr ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά για την ελληνική κρίση.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι σχεδόν συνομήλικος του πρωθυπουργού (δύο χρόνια μικρότερος) και έχει σπουδάσει στη σχολή θεάτρου του Κάρολου Κουν.
Αν και νέος, έχει στο ενεργητικό του πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές συνεργασίες στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.
Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στη σειρά “Εχω ένα μυστικό” στο ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ενώ ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις πετυχημένες σειρές Ακρως Οικογενειακών, Κόκκινος Κύκλος, Επτά θανάσιμες Πεθερές.
Η καριέρα του άρχισε να χαμογελά πλατιά μέσα από τις σειρές Λούφα και Παραλλαγή και Βέρα στο Δεξί.
Επίσης έχει συμμετάσχει στις πετυχημένες σειρές Η Ζωή της Αλλης και Κλεμμένα Ονειρα, ενώ ένας από του πιο γνωστούς του ρόλους είναι αυτός του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην σειρά Το Σόι σου.
Για την νέα κινηματογραφική του ταινία, ο Κώστας Γαβράς θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Λούλη στο ρόλο του Βαρουφάκη και με τον Δημήτρη Τάρλοου στο ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.