O διευθυντής της εταιρείας που δούλευε η 34χρονη: «Τι μου είπε για τη μαυροφορεμένη γυναίκα»

15 mins read

Ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δούλευε η 34χρονη Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια κοπέλα νεαρή και δεν τη γνώριζε. Αυτό μου είπε και τίποτα άλλο. Είπε ότι δεν τη γνώριζε και ότι φορούσε μάσκα του χειρουργείου για τον κορωνοϊό».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας την ώρα που ο πατέρας του προϊστάμενού της και διευθυντής στην ασφαλιστική εταιρία που δουλεύει την μετέφερε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Μέχρι σήμερα η Ιωάννα προσπαθεί να συνδυάσει πρόσωπα και πράγματα, ενώ όσους υποψιαζόταν ότι μπορεί να έχουν εμμονή μαζί της, έχουν βγει προς το παρόν από το κάδρο των υπόπτων.

Σε ερώτηση για το αν το «μυστικό» στην αιτία της επίθεσης κρύβεται μέσα στην εταιρεία, ο κ. Γλεντής ήταν κατηγορηματικός «Μπορώ να ξέρω εγώ τι μπορεί να είναι; Υπάρχουν πενήντα άτομα ειναι δυνατόν; Αυτό το άτομο ειναι επικίνδυνο και πρέπει να συλληφθεί, κινδυνεύουμε όλοι», επεσήμανε.

To γενικό Χημείο του Κράτους έδωσε την απάντηση για το είδος του καυστικού υγρού και είναι το θεϊκό οξύ, το λεγόμενο βιτριόλι.

Το βιτριόλι παράγεται στο εξωτερικό και οι προμηθευτές στην Ελλάδα ειναι εκατοντάδες. Η παραγγελία μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Χημικών, Θανάσης Παπαδόπουλος.

«Μπορούμε να το προμηθευτούμε από έναν που κάνει εμπόριο χημικών, ο οποίος φυσικά οφείλει να ελέγξει ποιος ειναι ο τελικός χρήστης, δηλαδή αν το παραγγείλω εγώ από το πανεπιστήμιο ειναι προφανές ότι γνωρίζει. Αν το παραγγείλετε κάποιος άγνωστος θα πρέπει θεωρητικά να ελέγξει ποιος είναι και ποια θα ειναι η χρήση του. Τώρα αν γίνεται αυτό, ειναι ένα τοπίο σχετικά θολό, ενώ ο προμηθευτής που έχει μαγαζί υποχρεούται να έχει αποθήκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την Ιωάννα δεν μπορούν να συνέλθουν και θέλουν να συλληφθεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας.

Η θεία της Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα, ούτε το ίδιο το κορίτσι, ενώ το μίσος που επέδειξε η δράστρια τους αφήνει όλους άφωνους.

Μέχρι στιγμής η 34χρονη έχει μιλήσει ελάχιστα στους αστυνομικούς και δεν τους έχει βοηθήσει ουσιαστικά στην έρευνα για τη σύλληψη της μαυροφορέμενης γυναίκας.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα