ΑρχικήΕπικαιρότηταΠέθανε στην εντατική ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Πέθανε στην εντατική ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης


Έχασε τη μάχη για την ζωή ο Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 27 Απριλίου στην εντατική, μετά από πτώση από μπαλκόνι, σε εκδήλωση του Δήμου.

Ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, βρισκόταν σε μία εκδήλωση για τα εγκαίνια βιβλιοθήκης, προς τιμήν του αείμνηστου Δημάρχου Καλλιθέας Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι του κτηρίου και την ώρα που ακούμπησε στο κάγκελο, εκείνο υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει στο κενό και να υποστεί βαρύτατα τραύματα.

Έπεσε στο κενό με την πλάτη από ύψος 4 μέτρων.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84.

Στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, είχε θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.