Ο καρνινοπαθής Τζεφ Μπρίτζες εξομολογείται: «Μπροστά στον κορωνοϊό, ο καρκίνος ήταν παιχνιδάκι»

12 mins read

Την εμπειρία του από τον κορωνοϊό, την ώρα που δίνει μάχη με τον καρκίνο περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες, λέγοντας ότι νιώθει πολύ καλύτερα, αν και ο Covid-19 έκανε την ασθένειά του να μοιάζει με παιχνιδάκι.

«Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση – ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου» έγραψε στην ιστοσελίδα του ο πρωταγωνιστής του Μεγάλου Λεμπόφσκι ο οποίος ανακοίνωσε πέρυσι τον Οκτώβριο πως διαγνώστηκε με λέμφωμα, τύπου καρκίνου του αίματος.

Τη Δευτέρα, ο 71χρονος ηθοποιός, γράφοντας στο σάιτ του, μίλησε και για την περιπέτεια του κορωνοϊού.

«Ο κορωνοϊός με διέλυσε για τα καλά, αλλά εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα» τόνισε, εκτιμώντας πως χάρη στο εμβόλιο, είδε «γρήγορη βελτίωση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bridges (@thejeffbridges)

«Ο λόγος που κράτησε τόσο πολύ είναι γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι αποδυναμωμένο από τη χημειοθερεπεία» έγραψε, προσθέτοντας πως «η εμπειρία μου με την Covid έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι».

Ο ίδιος παραδέχεται πως είχε «στιγμές αφόρητου πόνου» όπου φώναζε απελπισμένα «καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας» νιώθοντας πως «πλησιάει στις πύλες του παραδείσου». 

Ωστόσο, «γενικά ένιωθα εύθυμος και χαρούμενος τον περισσότερο χρόνο». 

Με τη βοήθεια της θεραπείας, όπως παραδέχεται μάλιστα ο Μπρίτζες, κατάφερε τον μεγάλο στόχο του, να συνοδεύσει δηλαδή την κόρη του Χέιλι στο γάμο της, αλλά και να απολαύσει μαζί της «χωρίς οξυγόνο» ένα χορό, ως είθισται για μπαμπά και κόρη.

«Αυτή η τριβή με τη θνητότητα μού έδωσε ένα πραγματικό δώρο – η ζωή είναι μικρή και όμορφη. Η αγάπη είναι γύρω μας και διαθέσιμη κάθε στιγμή» ανέφερε ο Μπρίτζες που αστειεύτηκε πως «ο ήχος του οξυγόνου που του χορηγούνταν, του θύμιζε τον Νταρθ Βέιντερ». 

 Παρακολουθήστε εδώ: 

 

Με πληροφορίες από NBC

 

Facebook Comments