ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, έκανε τη δεύτερη δόση εμβολίου και συγκινεί

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, έκανε τη δεύτερη δόση εμβολίου και συγκινεί

Ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca και εμφάνισε θρόμβωση, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή.

«Η σύζυγός μου έχασε τη ζωή της μια εβδομάδα αφού έκανε το εμβόλιο λόγω σοβαρών επιπλοκών, κάτι που όπως αποδείχθηκε, ήταν καθαρά παρενέργεια από το AstraZeneca. Μαζί είχαμε εμβολιασθεί», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης.

«Χθες πήγα και έκανα το εμβόλιο της Pfizer θέλοντας να περάσω το μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία και κάνοντας μια πράξη που και η ίδια η σύζυγός μου θα το ήθελε σαν παράδειγμα», προσέθεσε ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

«Θέλω να περάσω ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού»

 

«Πρέπει να ακούμε την επιστήμη. Είναι σαφές όμως, ότι η πράξη που έκανα εγώ δεν απαλλάσσει των ευθυνών για τον θάνατο της γυναίκας μου. Η γυναίκα μου έχασε τη ζωή της γιατί πάρθηκε μία λάθος απόφαση όσο αφορά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. Αυτό είναι σαφές», ξεκαθάρισε.

«Εγώ ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα- όσο γίνεται- υπέρ του εμβολιασμού», σχολίασε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως η πρώτη δόση που έκανε ήταν AstraZeneca και η δεύτερη Pfizer. «Είχα εμφανίσει παρενέργειες από το AstraZeneca, το ξέρω ότι έχει γίνει και σε άλλους οπότε το ζήτησα (σ.σ. να αλλάξω). Είχα εξανθήματα και κούραση και πυρετό».