Οι γονείς ρωτούν, Παπαευαγγέλου – Θεοδωρίδου απαντούν για τον εμβολιασμό των παιδιών

7 mins read

Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών από 5 έως 11 ετών κατά της COVID-19. Οι εμβολιασμοί αυτής της ηλικιακής ομάδας ξεκινούν την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, στις 17:00, οπότε η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από σήμερα, Παρασκευή 10/12, ως και τη Δευτέρα 13/12, στη φόρμα https://forms.gle/5aVjjXPxYVSUUeUr8.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCYAzzqiqb2347rjG_dVCtxgκαι από τον λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebook:https://www.facebook.com/MinEduGR.

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα στις ειδικούς και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου COVID-19.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα