Ομολογία διακινητή: «Μειώθηκε σε 13 ευρώ η ταρίφα για την Ελλάδα»

7 mins read

Με τον Ερντογάν να έχει ανοίξει τις πύλες και τους χιλιάδες μετανάστες οι οποίοι συνεχώς καταφθάνουν στις Καστανιές όπου κυριολεκτικά μυρίζει μπαρούτι, προσπαθώντας να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο, νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διακίνηση μεταναστών προς την Ελλάδα.

Όπως αποκαλύπτει Τούρκος διακινητής μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η ταρίφα ανά μετανάστη έχει πέσει κατακόρυφα.

Ο διακινητής επιβεβαιώνει την ελληνική θέση για καθοδηγούμενη απόπειρα εισροής ανθρώπων από την Τουρκία και κάνει λόγο για μια κατακόρυφη πτώση των τιμών από τους Τούρκους δουλέμπορους για την μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο αυτοαποκαλούμενος Σεμίχ αποκαλύπτει πως:

“Μας έχει επιτραπεί από την τουρκική πλευρά. Στο παρελθόν συνηθίζαμε να τους περνάμε απέναντι για 200 ή 300 δολάρια ανά άτομο αλλά πλέον το κάνουμε με 15 δολάρια (13 ευρώ) “, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη αυτή πτώση είναι αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «του “ελευθέρας” που δόθηκε από τους Τούρκους αξιωματούχους».

 

Facebook Comments