ΑρχικήΕπικαιρότηταΌταν η «ψυχολόγος» έλεγε ότι Μπάμπης και Καρολάιν ήταν «ένα αγαπημένο ζευγάρι»

Όταν η «ψυχολόγος» έλεγε ότι Μπάμπης και Καρολάιν ήταν «ένα αγαπημένο ζευγάρι»

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφορίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγος της να ομολογεί το στυγερό έγκλημα.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», είπε στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τι έλεγε η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν για το ζευγάρι

Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, αναφερόμενη στην Καρολάιν και τον 32χρονο πιλότο, έκανε λόγο το προηγούμενο διάστημα για ένα «ευτυχισμένο ζευγάρι».

Μάλιστα, στις 15 Ιουνίου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, επανέλαβε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν άριστες.

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Έτσι και θα συνεχίσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία.

Όπως μου είπαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες», σημείωσε.

«Αγαπημένο ζευγάρι ο Μπάμπης και η Καρολάιν»

«Με έκπληξή μου λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση “κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Μετά από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να συνομιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο δίνοντας μια συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μια συνολική εκτίμηση για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα.

Βρέθηκα σε μια πολύ πιεστική κατάσταση: από τη μια πλευρά όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου, εφόσον διενεργούνταν ακόμα έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα από τα όσα μετέφεραν κάποια ΜΜΕ περί της μαρτυρίας – κλειδί στην υπόθεση.

Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επειδή υπηρετώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια, έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομά μου ως μάρτυρας έπρεπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ευσταθούσαν για το πρόσωπό μου…

Όσον αφορά την ιδιότητα της ψυχολόγου που λανθασμένα μου αποδόθηκε, έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών.

Τέλος, εύχομαι να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας που μας συγκλόνισε όλες και ιδιαίτερα εμένα, που γνώρισα αυτή τη νεαρή μανούλα», ανάφερε χαρακτηριστικά.

«Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπιζε το ζευγάρι στην σχέση του»

«Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπιζε το ζευγάρι στην σχέση του», είχε δηλώσει στις 30 Μαΐου μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Όπως τόνισε τότε, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο και δεμένο ζευγάρι και μάλιστα ο πιλότος συνόδευε στις συνεδρίες την σύζυγό του.

Η κα Μυλωνοπούλου έκανε λόγο για μια πολύ καλή μητέρα που ενδιαφερόταν για το παιδί της και ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για ζητήματα που αφορούσαν την μητρότητα.

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της.

Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε».

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός|» ανέφερε επιπλέον η «ψυχολόγος».

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».