ΑρχικήΕπικαιρότηταΠατέρας 18χρονου: «Του το φόρτωσαν- Δεν ήταν η δική του φωτοβολίδα αυτή...

Πατέρας 18χρονου: «Του το φόρτωσαν- Δεν ήταν η δική του φωτοβολίδα αυτή που βρήκε τον αστυνομικό»

Ο πατέρας του 18χρονου που σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, έχει ομολογήσει ότι ήταν εκείνος έριξε τη μοιραία φωτοβολίδα στον αστυνομικό, μίλησε για το περιστατικό και έδωσε μια άλλη διάσταση.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ανέφερε ότι το παιδί του δεν θα έκανε κάτι τέτοιο γιατί είναι ντροπαλός, σαν ένα κορίτσι. Ο ίδιος είπε ότι μεσημέρι του Σαββάτου ο γιος του ήταν αποφασισμένος να μην ξαναπάει στο γήπεδο, για αυτό το λόγο άλλαξε και την κάρτα του κινητού του.

Αναφερόμενος στο περιστατικό τόνισε ότι ο γιος του αναγκάστηκε να το παραδεχτεί στην αστυνομία, καθώς κάποιοι του είπαν “να το πάρει πάνω του“.

Σημειώνει δε πως αυτός που έδωσε το όνομα του γιου στην αστυνομία ως τον δράστη της ρίψης της φωτοβολίδας είναι κουμπάρος τους, που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από τον γιο του και όπως ο πατέρας συμπλήρωσε είναι μπλεγμένος κι έχει ποινικό μητρώο.

Με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε χίλια συγνώμη από την οικογένεια του αστυνομικού και τόνισε ότι ο γιος του δεν έχει ξαναπιάσει φωτοβολίδα στα χέρια του. “Εμένα ντρέπεται να με δει και να μου μιλήσει, αν το είχε κάνει θα μου το έλεγε εμένα το Σάββατο. Δεν μου είπε τίποτα. Και μπορώ να ξέρω εγώ ποια από τις δέκα φωτοβολίδες έφυγε από το χέρι του; Ο γιος μου ο μικρός λέει πως δεν ήταν φωτοβολίδα του γιου μου αυτή που βρήκε στον αστυνομικό”, συμπλήρωσε.