ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Άμεση εκταφή και της Μαλένας ζητά η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα

Πάτρα: Άμεση εκταφή και της Μαλένας ζητά η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μετά τη κατάθεση της ιατροδικαστού που έκανε την νεκροψία στο πτώμα της 3,5 ετών Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που χάθηκε το 2019.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και «Των Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα ζητά να γίνει έρευνα για το αν ο θάνατος της Μαλένας προκλήθηκε από τοξική ουσία, όπως της Τζωρτζίνας, προτείνοντας την εκταφή του κοριτσιού.

Πρόκειται για την ιατροδικαστή που έβαλε την υπογραφή της, στην εξέταση που έγινε στη σορό της Μαλένας το 2019, όταν το μόλις 3,5 ετών κορίτσι, πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

 

«Η κυρία Τσάκωνα ανέφερε στην τωρινή της κατάθεση πως υπό το νέο πρίσμα ιατροδικαστής ανέφερε στην τωρινή της κατάθεσή πως κρίνεται αναγκαίο να διερευνηθεί διεξοδικά αν ο θάνατος της Μαλένας είναι δολοφονία, προτείνοντας να γίνει εκταφή του κοριτσιού για λήψη όχι μόνο τριχών αλλά και μυελού των οστών προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ο θάνατος της προκλήθηκε από τοξική ουσία» είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του MEGA.

Υπενθυμίζεται πως ήδη γίνεται τοξικολογική εξέταση στα όργανα του παιδιού, στο εργαστήριο τοξικολογίας του Αριστοτελείου και τα αποτελέσματα αναμένονται στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, τις επόμενες ημέρες.

«Υπάρχει μία που είναι σε εξέλιξη. Ας περιμένουμε να δούμε από εκεί αν γίνει κάτι. Αν τα αποτελέσματα δείχνουν έναν θάνατο τοξικού τύπου, τότε μπορεί να γίνει και η εκταφή της Μαλένας» δήλωσε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.