Πάτρα: Απλήρωτο το δάνειο της σπιτονοικοκυράς – Είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη

7 mins read

Καλεσμένος στο LIVE NEWS ήταν σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μιλώντας για τα χρέη που βρέθηκαν στο όνομά της, από τη στιγμή που η διαχείριση πέρασε στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως σημείωσε, από τη χρονική στιγμή που υπογράφηκε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη για την δυνατότητα ανάληψης της σύνταξής της, σταμάτησαν να πληρώνονται οι δόσεις ενός δανείου που είχε εκείνη σε μία τράπεζα, και μέχρι τότε πληρωνόταν κανονικά.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι «το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου».

Παράλληλα, ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα αποκάλυψε ότι την ίδια χρονική περίοδο σταματά και η συνταγογράφηση των φαρμάκων της ηλικιωμένης, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού Μάνου Δασκαλάκη – Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν «βαριά άρρωστη».

«Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας ότι «ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ -και έχουμε λογαριασμό ύψους 15.000 ευρώ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα».

Facebook Comments