ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα - Φίλος πατέρα: «Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν- Εκείνη ήταν πάντα πιο...

Πάτρα – Φίλος πατέρα: «Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν- Εκείνη ήταν πάντα πιο ψυχρή» (video)

Για τη σχέση των γονιών των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε 33 μήνες μίλησε φίλος του πατέρα στον ANT1.

«Σταδιακά χωρίζανε. Τους λόγους δε μου τους έχει πει ο Μάνος κι ούτε είχα ανακατευτεί. Χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε. Από τη Μαλένα και μετά, από όταν πέθανε το πρώτο παιδί δηλαδή και μετά άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ τους», είπε στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι ο φίλος του, με τον οποίο είναι και κουμπάροι, θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά του, αλλά ούτε και η σύζυγός του.

Όπως τόνισε, η μητέρα τα φρόντιζε, τα αγαπούσε, τα πήγαινε σε δραστηριότητες.

«Δεν το πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα πέσουμε όλοι από τα σύννεφα», τόνισε και πρόσθεσε ότι «βάζει» το χέρι του στη φωτιά ότι ο πατέρας δεν εμπλέκεται πουθενά στον θάνατο των παιδιών.

«Μου λέει ότι όλα όσα λέγονται είναι ψέματα. Δε θέλει να πιστέψει μάλλον ότι η ίδια η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως. Όλοι λένε για τη μητέρα, αλλά εγώ δεν το πιστεύω ότι μπορεί να είναι εκείνη. Βέβαια δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά», είπε.

«Συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ πόνο. Αυτό μου έκανε λίγη εντύπωση. Θα περίμενα να είναι πιο πονεμένη, Μου φαίνεται πιο ρεαλιστική, πιο ψυχρή. Μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της έτσι, μπορεί να το περνάει έτσι», σημείωσε.

Αποκάλυψε, επίσης, πως όταν έφυγαν τα παιδιά από τη ζωή πάντα πιο θλιμμένος ήταν ο πατέρας.

«Πιο πολύ πόνο είδα από τη μητέρα στον θάνατο του πρώτου παιδιού, μετά ήταν πιο ήρεμη. Δεν ξέρω. Μπορεί να το περνάει έτσι», κατέληξε.