ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο με μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο της 9χρονης Τζωρτζίνας βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες για μελανιές στο σώμα της 9χρονης.

Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», απεικονίζεται το χέρι της 9χρονης γεμάτο μελανιές τις οποίες η οικογένεια φέρεται να αποδίδει στο αναπηρικό αμαξίδιο που χρησιμοποιούσε η 9χρονη.

Όπως είπε η Σίσσυ Χριστίδου: «Το κέντρο μας είπε ότι έγινε μία έρευνα σε σχέση με την τοποθέτηση του χεριού της μικρής στο αμαξίδιο και ότι συζητήθηκε αυτό με την οικογένεια. Με το που άλλαξαν την τοποθέτηση του χεριού σταμάτησαν να υπάρχουν».

 




Στην εκπομπή παρενέβη πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον της μητέρας και αναφορικά με τις μελανιές στο χέρι του παιδιού είπε: «Εννοείται και το διαψεύδω ότι είχαν χτυπήσει τη Τζωρτζίνα. Η οικογένεια δεν έχει κατηγορήσει το κέντρο, έχει ρωτήσει επειδή είχαν προκληθεί κάποιες μελανιές στο σώμα του παιδιού όταν ήταν στο κέντρο, το πώς προκλήθηκαν. Για τα αποτσίγαρα που φέρεται να είχε καταπιεί η Τζωρτζίνα δε γνωρίζουμε κάτι. Το σπίτι δε γίνεται να έμεινε κλειστό μετά το θάνατο της Ίριδας, ψάχνοντας λίγο καλύτερα θα δουν ότι δεν ισχύει. Ζούσαν στο ίδιο σπίτι από λίγο μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας».