Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου γευμάτισε σε Αθηναϊκό εστιατόριο

9 mins read

Για μεσημεριανό γεύμα με τα παιδιά της πήγε η Άννα Μαρία, λίγες ημέρες πριν από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Άννα Μαρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, συνοδευόμενη από τις κόρες της, Θεοδώρα και Αλεξία, περπάτησαν από το σπίτι στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας έως το εστιατόριο Cookoovaya, πίσω από το Hilton. Εκεί την περίμεναν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο Νικόλαος, που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά και ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ που έφτασαν χθες για το μνημόσυνο και μένουν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: 

 

Οι φωτογραφίες από Πρώτο Θέμα:

vasilikioikogeneia__1_
vasilikioikogeneia__3_

Τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο έχουν αναλάβει ο Παύλος κι ο Νικόλαος μαζί με τη μητέρα τους, Άννα -Μαρία. Επιθυμία της οικογένειας είναι τα αποκαλυπτήρια του τάφου του τέως βασιλιά να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, παρουσία της συζύγου του Άννας Μαρίας, των παιδιών και των καλεσμένων τους, που θα παραβρεθούν στο τρισάγιο που θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, μια μέρα μετά το μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ήδη το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» έχει ενημερωθεί από τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας για την άφιξη των καλεσμένων στο μνημόσυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία κατοικία του Κωνσταντίνου B’ δεν θα διαφέρει σχεδιαστικά και πολύ από τους τάφους των γονιών του Παύλου και Φρειδερίκης, οι οποίοι βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακριά και είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο με το έδαφος.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα