ΑρχικήΕπικαιρότηταΠλημμύρισαν σταθμοί του μετρό στην Αθήνα, «ποτάμια» οι δρόμοι- Συγκλονιστικά βίντεο

Πλημμύρισαν σταθμοί του μετρό στην Αθήνα, «ποτάμια» οι δρόμοι- Συγκλονιστικά βίντεο

Απίστευτη ταλαιπωρία δημιούργησε η κακοκαιρία στην Αττική που εκδηλώθηκε σε δύο φάσεις, σήμερα Τετάρτη.

Πριν λίγη ώρα ήχησε και για την Αττική το 112, με στόχο να περιοριστούν οι μετακινήσεις.

Νωρίτερα, κυκλοφοριακά προβλήματα προκλήθηκαν γενικότερα στην Αθήνα, από πλημμυρισμένους δρόμους.

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός

Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Δείτε τι συνέβη: 

 

 

 


Η κατάσταση που επικράτησε στο Μοναστηράκι

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.

Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο σταμάτησε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού.

Ακόμα, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 Μετρό (ΗΣΑΠ) διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς- Ταύρος & Ομόνοια- Κηφισιά, λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι- Θησείο.

Δείτε τι συνέβη

 


Προβλήματα αναφέρθηκαν και στην κυκλοφορία του τραμ.

 

Πριν από λίγη ώρα, η τροχαία προχώρησε σε νέες διακοπές κυκλοφορίας στην Αττική λόγω συσσώρευσης υδάτων. Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε διακοπή της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Παλαιάς στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

-Στην οδό Δεληγιώργη από την πλατεία Καραϊσκάκη έως την οδό Π. Τσαλδάρη, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Στην Πειραιώς

Σε νέα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς προχώρησε εκ νέου η Αστυνομία, λίγη μετά τις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης. Ειδικότερα λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.