ΑρχικήΕπικαιρότηταΠοια σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν την Καθαρά Δευτέρα- Το ωράριο - Οι...

Ποια σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν την Καθαρά Δευτέρα- Το ωράριο – Οι ανοιχτές αγορές

Πολλά καταστήματα παραμένουν κλειστά την Καθαρά Δευτέρα, αν και η ημέρα δεν είναι επίσημη αργία.

Ανοιχτά θα είναι  τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι, αλλά και η Βαρβάκειος Αγορά και η Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη. Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στην Αττική.

Με συνεχές ωράριο από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας αναμένει η Βαρβάκειος Αγορά τους καταναλωτές, προκειμένου να προμηθευτούν σαρακοστιανά προϊόντα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος, σημείωσε ότι η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαριστεί.

Ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα κάποια καταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα, ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ Lidl και Market In και κάποια καταστήματα του My Market (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΜΕΓΑΡΑ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΡΑΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΥΛΙΔΑ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΒΟΛΟΣ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΓΑΣΤΟΥΝΗ, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΥΘΕΙΟ, ΠΑΤΡΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ, ΠΑΤΡΑ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ, ΙΣΤΙΑΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΙΤΕΑ, ΠΥΡΓΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ, ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΜΒΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΚΟΡΩΠΙ, ΣΠΑΤΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΛΑΥΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΛΟΥΤΣΑ, ΧΙΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΩΡΩΠΟΣ).

Το ωράριο λειτουργίας για την Καθαρά Δευτέρα είναι:

Lidl 08:00 – 14:00
Market In 08:30 – 14:30
My Market 08:00 – 14:00
My Market Local 08:00 – 22:00
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΑΒ Βασιλόπουλος, το μοναδικό κατάστημα στην Αττική της αλυσίδας που θα είναι ανοιχτό την Δευτέρα θα είναι αυτό του αεροδρομίου στα Σπάτα με ωράριο 7:00 – 23:00.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Μασούτης θα είναι κλειστά.