ΑρχικήΕπικαιρότηταΠου στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι - Τι λέει...

Που στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι – Τι λέει η 34χρονη

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με οξύ στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την επίθεση που δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τη 34χρονη περίμενε μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μαύρη χειρουργική μάσκα, η οποία κρατούσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό, με το οποίο την περιέλουσε και εξαφανίστηκε.

Η φαρμακοποιός που αντίκρυσε την άτυχη γυναίκα είπε ότι «φώναξε “με κάψανε, καίγομαι, καίγομαι”» και συνέχισε «Το πρόσωπό της ήταν χάλια, το ένα μάτι πρησμένο. Κάτι γυαλιά ηλίου είχαν λιώσει».

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, για μόλις δύο λεπτά, στην ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πατέρας 34χρονης: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Ο πατέρας της Ιωάννας, ο οποίος μένει στην Αμφιλοχία, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του. Η σύζυγος και ο γιος του έφυγαν το βράδυ της Τετάρτης για την Αθήνα και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η κοπέλα. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Από τη δουλειά της μας πήραν τηλέφωνο ότι είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, τώρα τι άλλο είναι δεν ξέρουμε τίποτα» είπε ο πατέρας της κοπέλας.

Τόνισε δε ότι «Δεν είχε καμία κόντρα, κανένα πρόβλημα, τώρα τι σοι άνθρωπος ήταν αυτός και γιατί το έκανε άγνωστο, ας τα βρει η αστυνομία».