Πράκτορας & ο σύζυγος της «Μαρίας Τ.» – Εξαφανίστηκε από τη Βραζιλία & τον αναζητούσε η φίλη του

10 mins read

Μία φωτογραφία του πραγματικού συζύγου της Ρωσίδας κατασκόπου με το κωδικό όνομα Μαρία Τσάλλα, που ζούσε στο Παγκράτι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο σύζυγος, επίσης Ρώσος πράκτορας, που δρούσε ως «illegal» στη Βραζιλία αλλά με Περουβιανή ταυτίτητα, χρησιμοποιούσε το όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Τότε ξεκίνησε για να ένα ταξίδι στη Μαλαισία, ωστόσο η σύντροφός του στη Βραζιλία ανησύχησε μιας και απουσίαζε αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, στο story που είχε αναρτήσει η σύντροφός του στο Instagram, ανέφερε την εξαφάνισή του και πως είχε χάσει τα ίχνη του από το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου. Η δήλωση της εξαφάνισής του στις Αρχές ήταν και αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμανε συναγερμό στις ρωσικές Αρχές, με αποτέλεσμα να τον ανακαλέσουν, υπό τον φόβο να αποκαλυφθεί η δράση του.

Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΚΡΑΤΙ
Τότε ήταν που ανακάλεσαν και τη Ρωσίδα κατάσκοπο που ζούσε στο Παγκράτι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galazio (@galazio.official)

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πώς είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του κατασκόπου με το κωδικό όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», που είναι ο πραγματικός σύζυγος της κατασκόπου που ζούσε στο Παγκράτι.

 

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως και οι δύο είχαν φροντίσει να βρουν συντρόφους και να κάνουν μία ζωή υπεράνω πάσης υποψίας, ώστε να μην κινήσουν καμία περιέργεια στον κύκλο που είχαν δημιουργήσει.

 

Πηγή: iefimerida

Facebook Comments