ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε κώμα το 4χρονο αγοράκι μετά την απίστευτη κακοποίηση από τον πατριό...

Σε κώμα το 4χρονο αγοράκι μετά την απίστευτη κακοποίηση από τον πατριό του- Τι λέει η μητέρα (video)

Η μητέρα του αγοριού, μόλις 4 ετών, αφηγήθηκε στην εκπομπή Live News λεπτομέρειες που σοκάρουν ακόμη και τον πιο ψύχραιμο.

Το παιδάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον πατριό του. Αυτό που επισημάνθηκε από το νοσοκομείο είναι η κρισιμότητα των επόμενων 3 ημερών καθώς έχει εγκαύματα στο πρόσωπο από πετσέτα που του πέταξε ο δράστης η οποία ήταν φλεγόμενη, ενώ από τις μαρτυρίες προκύπτει όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι χτυπούσε το παιδί πάνω στις γωνίες ενός τραπεζιού.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης, ενώ όπως ισχυρίστηκε η μητέρα δεν ήταν η πρώτη φορά που χτυπούσε το παιδί. Μάλιστα δήλωσε ότι ο δράστης χτυπούσε κι εκείνη και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Η μητέρα ισχυρίστηκε πως τη στιγμή του κακού έλειπε από το σπίτι της καθώς ο 23χρονος την είχε στείλει να αγοράσει τσιγάρα και ψωμί. Επιστέφοντας βρήκε το παιδί σχεδόν πεθαμένο να βγάζει αφρούς από το στόμα του. Είπε μάλιστα ότι ο σύντροφός της την είχε προειδοποιήσει πως θα το σκοτώσει.

Όπως υποστήριξε η θεία του παιδιού παρότι το παιδί έχει διασωληνωθεί στην ουσία είναι νεκρό. Μάλιστα λέει πως είχε ειδοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς το παιδί είχε νοσηλευτεί ξανά από τα χτυπήματα του δράστη άλλες δύο φορές.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ