ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής: «Βλέπω το αίμα...

Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής: «Βλέπω το αίμα της κόρης μου»

Η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε μετά το μνημόσυνο της κόρης της. Εκμυστηρεύτηκε στη δικηγόρο της ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, και εκείνη ενημέρωσε άμεσα τον ψυχίατρο που την παρακολουθούσε.

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται πλέον η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, της κοπέλας που δολοφονηθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

 

 

Οπως ανέφερε η συνήγορος της, Έλενα Τζούλη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η μητέρα της Κυριακής της εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αμέσως η δικηγόρος ενημέρωσε τον ψυχίατρο που παρακολουθεί τη μητέρα και τηλεφώνησε στον Αδωνι Γεωργιάδη ζητώντας του βοήθεια, ώστε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

 

 

Την περασμένη Παρασκευή, η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Τζούλη, είχε δηλώσει:

«Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Η μητέρα τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της, πρέπει να προληφθεί και άλλο δράμα και βλέπει ότι δεν γίνεται τίποτα» τόνισε στο τέλος η δικηγόρος Ελένη Τζούλη.