ΑρχικήΕπικαιρότηταΣοκάρει η ομολογία του 40χρονου γυναικοκτόνου στη Λακωνία - «Με έβρισε, τσαντίστηκα...

Σοκάρει η ομολογία του 40χρονου γυναικοκτόνου στη Λακωνία – «Με έβρισε, τσαντίστηκα και την έπνιξα»

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία, στη Λακωνία.

Ενας 40χρονος άνδρας, πάνω στον καβγά, έπνιξε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του.

Οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος σοκάρουν.

Ο 40χρονος, αλβανικής καταγωγής, δολοφόνησε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου κατοικούσαν με τα δυο τους παιδιά, τα οποία, μάλιστα, εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι.

Η σοκαριστική ομολογία του 

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς.

«Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα.

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πήγαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν τη γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό Βλαχιώτη με την οικογένειά του, ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Η 15η γυναικοκτονία το 2021

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα το 2021. Προ λίγων ημερών, ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε δολοφονήσει την 48χρονη γυναίκα του, μαχαιρώνοντάς την στο σπίτι τους στην Πολίχνη.