ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτον εισαγγελέα ο προπονητής ιστιοπλοΐας: «Ο Σπύρος να ψάξει τι γίνεται σπίτι...

Στον εισαγγελέα ο προπονητής ιστιοπλοΐας: «Ο Σπύρος να ψάξει τι γίνεται σπίτι του»

Ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, μετά την καταγγελία για βιασμό ανήλικης αθλήτριας, αναχώρησε από τη Σάμο, συνοδεία αστυνομικών,  και νωρίς το πρωί έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε «να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».
Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Προηγήθηκαν οι καταθέσεις τόσο της 20χρονης αθλήτριας όσο και των γονιών της που ελήφθησαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο τα τελευταία 24ωρα κάτω από άκρα μυστικότητα για την προστασία του θύματος.
Πριν από τρεις ημέρες η νεαρή αθλήτρια μιλώντας στο OPEN επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως και τόνισε ότι ήταν: «Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν».
Και πρόσθεσε ότι «πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. ‘Εφυγε βράδυ ο προπονητής».
Όσο για τον πρώην προπονητή της, με δηλώσεις του σόκαρε και προκάλεσε την κοινή γνώμη καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι είχε «σχέση» με το ανήλικο κορίτσι και ότι πήγαιναν μάλιστα για γάμο.