«Συνομιλώντας με την Κοινωνία»: Ο νέος κύκλος διαδικτυακών ομιλιών

11 mins read

Η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάζει την υλοποίηση ενός νέου κύκλου διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία». Πρωτοτυπία των διαδικτυακών αυτών εκδηλώσεων είναι πως θα παρέχεται άμεσο «ψηφιακό βήμα» στους πολίτες για υποβολή γραπτών ερωτήσεων προς τον εκάστοτε ομιλητή, καθώς οι ομιλίες θα προβάλλονται αποκλειστικά στη σελίδα Facebook της Γραμματείας.

Στόχος των διαδικτυακών ομιλιών είναι να απαντούν σε καίρια ζητήματα της Κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως κεντρικοί ομιλητές θα προσκαλούνται άνθρωποι που έμπρακτα δίνουν λύσεις, μιλούν με την Κοινωνία, κόβουν γόρδιους δεσμούς. Οι ομιλητές θα περιλαμβάνουν εκτός από πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, της εφαρμοσμένης επιστήμης, του επιχειρείν κ.α.

Η πρώτη διαδικτυακή ομιλία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 18.00 μμ. Πρώτος κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος θα εστιάσει σε πολιτικές και δράσεις του Υπουργείου που έμπρακτα προσφέρουν εργαλεία επιβίωσης και ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ειδικά τον καιρό της πανδημίας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ενώ θα παρέμβει ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. Νίκος Παγώνης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιχαηλίδης.

Οι ομιλίες θα μεταδοθούν ζωντανά από την επίσημη Σελίδα της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook (https://www.facebook.com/ekoneadimokratia).

Πηγή: Marketnews

Facebook Comments