ΑρχικήΕπικαιρότηταSuperleague: Έχουν ξεχάσει την ήττα και πάνε μέχρι τέλους!

Superleague: Έχουν ξεχάσει την ήττα και πάνε μέχρι τέλους!

Σε παράσταση για δύο εξελίσσεται μέχρι τώρα το πρωτάθλημα της Superleague. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι οι απόλυτοι διεκδικητές του τίτλου, ενώ έχουν ξεχάσει την τελευταία φορά που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, μετά από τη νίκη του με 2-1 επί του Αρη, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολυμπιακός (με 16 βαθμούς) «τρέχει» ένα σερί 16 αγώνων στην Superleague χωρίς ήττα, ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ (έχει 14 βαθμούς), μετά από το διπλό στην Τρίπολη με 2-1, έκλεισε 41 αγώνες στο πρωτάθλημα από την τελευταία φορά που δεν πήρε βαθμό.

Ο Ολυμπιακός με την ανατροπή που πέτυχε κόντρα στον Αρη, ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League και πλέον έχει την δυνατότητα με την διακοπή του πρωταθλήματος να πάρει ανάσες, εν όψει των διπλών αναμετρήσεων που ακολουθούν με την Μπάγερν.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ που είχε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Αρη και ΑΕΚ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2) έφυγε σχετικά εύκολα με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη, με τον Σφιντέρσκι να πετυχαίνει το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ η οποία βάλτωσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας, ψάχνει να βρει τα πατήματά της στην επιθετική ανάπτυξη, με τα άκρα να μην βοηθούν σε αυτό τον τομέα και να αποτελούν τον αδύναμο κρίκο της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου.

Οι μεγάλες εκπλήξεις του πρωταθλήματος είναι η Ξάνθη με τον ΟΦΗ. Οι Ακρίτες πέρασε με νίκη και από την Ριζούπολη, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή, ενώ οι Κρητικοί συνέτριψαν με 4-1 τον Πανιώνιο, προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Αρνητική η παρουσία του Πανιωνίου, ο οποίος μετά από 6 αγώνες έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, κουβαλώντας την αφαίρεση 6 βαθμών, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να γλυτώσει τον υποβιβασμό.

Ανατροπή δεδομένων είχαμε από τον Ατρόμητο, αφού η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή την φορά επί του Βόλου με 3-2, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει παράταση στον πάγκο της ομάδας, αφού αρκετά σύννεφα είχαν μαζευτεί για τον κόουτς του Ατρομήτου, μετά από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Σταύρος Κουράκος