ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου: «Έκανα δυο απόπειρες αυτοκτονίας» (video)

Συγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου: «Έκανα δυο απόπειρες αυτοκτονίας» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε η μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου, η οποία μετά τις δηλώσεις πως από τα 11 της την κακοποιούσε ο πατέρας της, γνωστοποίησε πως έκανε και δυο απόπειρες αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εξασφάλισε αδημοσίευτα αποσπάσματα του βιβλίου της Μαρίας Πολύζου, «Μην τα Παρατάς», στα οποία αναφέρεται: «Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Είχε μαύρα μούσια που τον έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό. Έπινε και όταν μεθούσε γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11 έως 12 ετών με βίαζε. Από τότε που τα έκανε όλα αυτά, έπεσα σε μία κατάμαυρη άβυσσο. Πιστεύω ότι από τότε τρέχω για να ξεφύγω».

 

Επίσης, η Μαρία Πολύζου αναφέρει στο βιβλίο της: «Πολύ γρήγορα από τότε που ξεκίνησε αυτή η βρωμιά προσπάθησα να φύγω από εκείνο το σπίτι και ας ήμουν τόσο μικρή και δεν είχα πού να πάω. Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας ενώ ήμουν παιδί ακόμα. Όταν σε κακοποιούν σε τόσο μικρή ηλικία αναστατώνονται τα πάντα μέσα σου. Χωρίς να ξέρεις το γιατί, νιώθεις βρώμικη και ένοχη. Εχασα τον εαυτό μου, ένιωθα ότι το σώμα μου και η ζωή μου δεν είχαν καμία αξία, ότι εγώ η ίδια ήμουν ένα μηδενικό. Αν ο ίδιος μου ο πατέρας φερόταν έτσι, γιατί να υπάρχεις; Ήθελα να με πάρει ο Θεός».