ΑρχικήΕπικαιρότηταΤέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το «Ράδιο Αρβύλα»- Το ανακοίνωσε ο Κανάκης-...

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το «Ράδιο Αρβύλα»- Το ανακοίνωσε ο Κανάκης- Καταγγέλεται για revenge porn

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των «Ράδιο Αρβύλα», σχετικά με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το in.gr η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση η οποία έχει κάνει το γύρω των social media. Ωστόσο όπως αναφέρεται επειδή δεν έχει γίνει επώνυμη καταγγελία, ελέγχεται η αξιοπιστία της.

Πάντως πριν από λίγο ο Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή το τέλος της συνεργασίας του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τις στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρει η ανώνυμη αυτή ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, -πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση- λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε» αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά του παρουσιαστή…

Δείτε την ανάρτηση: