ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι είπε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού και κράτησε...

Τι είπε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού και κράτησε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν

O Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό καθισμένο δίπλα στην νεκρή μητέρα του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχετικά με την φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, σε αυτή την φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας. Ο αστυνομικός αυτός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης και σε επικοινωνία μαζί του δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Όπως του είπε ο αστυνομικός ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του. «Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν, δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός συνδικαλιστής ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. σε μια σκληρή πραγματικότητα την οποία καλούνται πλέον να ζήσουν ο τραγικός πατέρας και σύζυγος αλλά και το νεογένητο το οποίο θα μεγαλώσει χωρίς να γνωρίσει την μητέρα του. Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερο τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού. 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε…

Δημοσιεύτηκε από George Kalliakmanis στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Η αγριότητα του εγκλήματος έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία η οποία είδε μία τραγωδία να διακόπτει με τον πιο βάρβαρο τρόπο την κοινή ζωή του Μπάμπη και τη Καρολάιν. 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας προτού δολοφονήσουν την 20χρονη μητέρα, οι ληστές σημάδευαν με το όπλο τους το νεογέννητο απειλώντας το ζευγάρι να τους υποδείξει πού έκρυβαν χρήματα.