Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

9 mins read

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στην εξαίρεση που θα ισχύσει για Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη αν και προβλέπεται στα αυστηρά μέτρα για το επίπεδο 4.

Στο επίπεδο 4 εισέρχονται την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη ενώ τα αυστηρά μέτρα θα ισχύσουν στο έπακρο με εξαίρεση το μέτρο της μετακίνησης εκτός νομού. Η εξαίρεση, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, είναι προσωρινή και γίνεται για πρακτικούς λόγους. Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις εκτός νομού θα ισχύσουν και στις τρεις περιοχές όπως προβλέπει το επίπεδο 4, από τη Δευτέρα στις 06:00.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, το ζήτημα των μετακινήσεων θα επανεξεταστεί συνολικά για το επίπεδο 4.

Συγκεκριμένα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς:

«Έτσι, από αύριο το πρωί και στις περιοχές αυτές θα ισχύουν τα μέτρα που προβλέπονται για το επίπεδο αυξημένου κινδύνου, με μοναδική εξαίρεση το ζήτημα των χερσαίων, θαλάσσιων και αεροπορικών συνδέσεων, αλλά και μετακινήσεων από και προς τις περιοχές αυτές. Για πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με τον προγραμματισμό των πολιτών, η εξαίρεση των μετακινήσεων από τα γενικά μέτρα του επιπέδου 4 για τις τρεις αυτές περιοχές θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα στις 6 το πρωί. Σας ενημερώνω ότι στις επόμενες ώρες το ζήτημα των μετακινήσεων θα επαναξιολογηθεί συνολικά για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα