ΑρχικήΕπικαιρότηταΤΙΜΕ: Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου η LAMDA Development και...

ΤΙΜΕ: Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου η LAMDA Development και το έργο στο Ελληνικό

Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου η LAMDA Development σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ.

Η LAMDA Development ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνεια, ότι το διεθνούς εμβέλειας αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ την κατατάσσει στη φετινή λίστα «TIME100 Most Influential Companies» με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο.

Η ιδιαίτερα τιμητική ένταξη της LAMDA Development, μιας ελληνικής εταιρείας, στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσήλωσή της στη δημιουργία πρότυπων, καινοτόμων έργων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Το έργο του Ελληνικού, διακρίνεται διεθνώς και συμβάλλει στην ενίσχυση της φήμης και της εικόνας της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον.

Η «TIME100 Most Influential Companies» για το 2024, αναδεικνύει τις 100 πιο σημαντικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε όλους τους κλάδους, ξεχωρίζοντας σε αυτές την καινοτομία, την ηγεσία και την συμβολή τους στην κοινωνία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι για τη συγκρότηση της λίστας, το ΤΙΜΕ αναζήτησε υποψηφιότητες από διάφορους τομείς και διενήργησε έρευνα σε παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών του, καθώς και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων.

Σχετικά με τη LAMDA Development 

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης.

Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), οικόπεδα προς ανάπτυξη και τις Μαρίνες Φλοίσβου και Αγίου Κοσμά (Ελληνικό) καθώς και τη Μαρίνα Μεγάλων Σκαφών (mega yacht) στην Κέρκυρα.

H LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ