ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο εντυπωσιακό αρχοντικό του Κασσελάκη στις Σπέτσες και η βίλα - υπερπαραγωγή...

Το εντυπωσιακό αρχοντικό του Κασσελάκη στις Σπέτσες και η βίλα – υπερπαραγωγή στην Εκάλη όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια (video)

Στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπίτσα στο εξοχικό του, περνά μεγάλο μέρος των διακοπών του τα καλοκαίρια ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η μονοκατοικία αγοράστηκε πριν από λίγα χρόνια από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης του αρχοντικού. Πριν από λίγα χρόνια έκλεισε η συμφωνία, με το αντίτιμο της αγοραπωλησίας να μην ανακοινώνεται.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο, όπου έγιναν μια σειρά από συναντήσεις το περασμένο Αύγουστο, οι οποίες και δρομολόγησαν τις εξελίξεις για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιδήμαρχος του νησιού μίλησε στο Live News αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σπίτι κοντά στην παραλία και από ότι φαίνεται θέλει κάποιες επισκευές», είπε ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος.

«Ο άνθρωπος ήταν σεμνός, απλός και ήρεμος. Προσωπικά χάρηκα για την γνωριμία μας», συμπλήρωσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκεπτόταν τις Σπέτσες από παιδί, καθώς από το νησί κατάγεται ο πατέρας του. Ήθελε να αποκτήσει με την πρώτη ευκαιρία να αποκτήσει ένα ακίνητο υψηλής αισθητικής και όταν έμαθε πως μπήκε πωλητήριο σε αυτό το αρχοντικό, οι διαδικασίες για την αγορά, έτρεξαν ταχύτατα.

 

 

Η εντυπωσιακή βίλα στην Εκάλη όπου μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης- Ιδιοκτήτης της σήμερα ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε σπίτι στα βόρεια προάστια και σε ηλικία 14 ετών αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική.

Η βίλα της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη παρουσιάστηκε στο T-live στον Alpha.

 

 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, το σπίτι καταλαμβάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο και διαθέτει υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για τους ανθρώπους που εργάζονται στο οίκημα, χώρους υποδοχής, δύο καθιστικά, υπνοδωμάτια, κουζίνες, ξενώνες, ιματιοθήκη κλπ.

Το σπίτι αγοράστηκε από τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, τον οποίο γνώρισε ευρύτερα το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1, Dragon’s Den.

 

 

Ο Χάρης Βαφειάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή το «Πρωινό» του Ant1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άποψη που έχει για το Στέφανο Κασσελάκη.

«Έχουμε δημοκρατία. Ο κόσμος πήγε και ψήφισε ποιον θέλει για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ το είχα ψιλοκαταλάβει ότι θα γίνει αυτό. Γιατί ο άνθρωπος φαίνεται έχει άστρο είναι πολύ φωτογενής, είναι νέος, μιλάει ωραία, δεν είναι ο κλασσικός πολιτικό που ο κόσμος πια έχει σιχαθεί, είναι απλός, κυκλοφορεί παντού, βοηθάει, έπιασε με τον κόσμο. Δεν τους ένοιαζε ότι δεν έχει πολιτικό background, δεν τους ένοιαζε ότι ήρθε από την Αμερική, δεν τους ένοιαζε που είναι από μια οικογένεια με χρήματα, σαν άνθρωπο νομίζω τον είδανε και εντυπωσιαστήκανε και καλά κάνανε γιατί ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Τώρα αν θα είναι καλός Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν το ξέρω» είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.