ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο «τελευταίο αντίο» στον 37χρονο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη

Το «τελευταίο αντίο» στον 37χρονο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη

Tον άτυχο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, 13 Αυγούστου, σε φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του αποχαιρετούν σήμερα στη Ριτσώνα, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”.

Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ