ΑρχικήΕπικαιρότηταΤουρίστριες πόζαραν με τα ΜΑΤ στο TikTok και έγιναν viral - Το...

Τουρίστριες πόζαραν με τα ΜΑΤ στο TikTok και έγιναν viral – Το βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο με δύο τουρίστριες, οι οποίες πόζαραν μαζί με τα ΜΑΤ για τις ανάγκες ενός trend.

Σάλος έχει προκληθεί με μία νέα τάση στο TikTok όπου με τη συνοδεία του ήχου «Playing dangerous» της Λάνα Ντελ Ρέι, πολίτες ποζάρουν μπροστά σε αστυνομικούς, προκειμένου να αναρτήσουν το βίντεο τους. Αυτή τη φορά τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο με δύο τουρίστριες, οι οποίες πόζαραν μαζί με τα ΜΑΤ για τις ανάγκες του trend, παίζοντας χαρακτηριστικά από πίσω ο στίχος «everybody knows I’m a good girl officer» (σ.σ. όλοι γνωρίζουν ότι είμαι καλό κορίτσι αξιωματικέ).

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που σχολίασαν αρνητικά το βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά πως σε περίπτωση που έπρατταν το ίδιο, θα βρίσκονταν στο αυτόφωρο.

«Άμα πηγαίναμε εμείς θα βρισκόμασταν αυτόφωρο, ο άλλος πήρε και πόζα» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο TikTok για το βίντεο με τους άνδρες των ΜΑΤ και τις τουρίστριες.

Αρκετοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ζήτησαν να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών, ενώ εκείνο που δεν μπορεί να μην σχολιαστεί είναι το γεγονός ότι το βίντεο ανέβηκε από λογαρισμό με 768 ακολούθους και συγκέντρωσε πάνω από 800.000 προβολές.

@yarin_ameli_shir אל תשאלו מאיפה האומץ 🤣🤣 #אתונה #שוטר #goodgirlofficer ♬ original sound – daisysdays