ΑρχικήΕπικαιρότηταΤσατραφύλλιας: «Υποψήφιες περιοχές για 40άρι» - Οι θερμοκρασίες των επόμενων ημερών για...

Τσατραφύλλιας: «Υποψήφιες περιοχές για 40άρι» – Οι θερμοκρασίες των επόμενων ημερών για την Αττική

Τα πρώτα κύματα ζέστης είναι προ των πυλών σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια.

Αν και οι μετεωρολόγοι συγκλίνουν πως δεν μιλάμε για καύσωνα, καθώς το βράδυ η θερμοκρασία θα πέφτει σημαντικά, εντούτοις ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός κατά τη διάρκεια της ημέρας με το θερμόμετρο να φτάνει τους 39 βαθμούς Κελσίου – και ενδεχομένως να τους ξεπεράσει – την Τρίτη.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας δίνει τις περιοχές που θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη: «Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία, η Βοιωτία, η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλοακαρνανία, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα».

«Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα» σημειώνει και δίνει τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες για την Αττική.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Υποψήφιες περιοχές για 40άρι

Από το Σάββατο η χώρα θα επηρεαστεί από αφρικανική ζέστη η οποία θα κορυφωθεί την Τρίτη 4/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6/6.

Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία,η Βοιωτία,η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλ/νία, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι : Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει:

Σάββατο :31
Κυριακή : 33
Δευτέρα : 36
Τρίτη : 37-38

Καλά μπάνια!»