ΑρχικήΕπικαιρότηταΒλάβη στο 112 - Από τα Μέσα Ενημέρωσης οι εντολές για εκκενώσεις...

Βλάβη στο 112 – Από τα Μέσα Ενημέρωσης οι εντολές για εκκενώσεις περιοχών

Βλάβη φαίνεται να υπέστη η εφαρμογή του 112 με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να σταλεί μήνυμα εκκένωσης για την φωτιά στο Κρανίδι.

Εκκληση έκανε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας να δημοσιοποιηθεί μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής Πετροθάλασσα Αργολίδας, αφού «λόγω προσωρινής βλάβης στο 112» δεν μπορεί να ενημερωθούν, ώστε να απομακρυνθούν προς την Ερμιόνη.

«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ 112: Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 21/06/2024 16:50. Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πετροθάλασσα Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Ερμιόνη».

Στις 17.35 με τον ίδιο τρόπο καλούνται να απομακρυνθούν όσο βρίσκονται στην περιοχή της Πόρτες της Αχαϊας: «ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ 112: Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 21/06/2024 17:30. Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πόρτες Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Βελίτσες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα με το 112 έχει να κάνει με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο.