ΑρχικήΕπικαιρότητα«Βοήθεια, με διασωληνώνουν» - Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις αρνήτριας που πέθανε από κορωνοϊό

«Βοήθεια, με διασωληνώνουν» – Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις αρνήτριας που πέθανε από κορωνοϊό

Σοκαριστικές είναι οι αναρτήσεις μιας γυναίκας – αρνήτριας του εμβολίου η οποία νόσησε από κορωνοϊό και μέσω του Facebook έβγαλε μια κραυγή αγωνίας, ζητώντας βοήθεια.

Όπως έγραψε η άτυχη 50χρονη, η οποία τελικά έχασε τη ζωή της, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή της, χωρίς εκείνη να θέλει.

Πηγή: Τσεμπουρασκα

Ο σύζυγος της γυναίκας σε ανάρτησή του επεσήμανε πως πρόκειται για πραγματικό περιστατικό – και όχι κάποια πλάκα-  και εξήγησε ότι ενώ η σύζυγός του είχε οξυγόνο 92%, οι γιατροί επέμεναν για διασωλήνωση, ενάντια στη θέλησή της. Άλλοι χρήστες του Facebook, λοιπόν, έσπευσαν να του προτείνουν να επικοινωνήσει με έναν δικηγόρο, τον κ. Αντωνιάδη – όπως γράφουν- ο οποίος εξειδικεύεται σε τέτοιες υποθέσεις, με τον σύζυγο της γυναίκας να απαντά πως είχε ήδη επικοινωνήσει.

 

Πρόκειται για δικηγόρο ο οποίος ασχολείται πολύ ενεργά με τέτοιες περιπτώσεις. Μάλιστα, είναι δεκάδες οι περιπτώσεις που οι αρνητές τον προτείνουν σε άλλους αρνητές.

Σε επόμενη ανάρτηση ο Αλέξανδρος, σύζυγος της Αντιγόνης, η οποία ακόμη τότε νοσηλευόταν, έγραψε πως χρειάζονταν έναν καλό εντατικολόγο – πενυμονολόγο.

Τελικά, η Αντιγόνη δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, όπως έδειξε ο σύζυγός της αλλάζοντας την εικόνα προφίλ του, με τους χρήστες του Facebook να του γράφουν συλλυπητήρια μηνύματα.

H είδηση του θανάτου της γυναίκας προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης να γράφουν πως εάν η 50χρονη είχε εμβολιαστεί ή είχε δεχτεί νωρίτερα τη διασωλήνωση, θα είχε “σωθεί”. 

Στις συγκλονιστικές αυτές αναρτήσεις, αντέδρασε μάλιστα και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με ανάρτησή του ρώτησε αν “αληθεύει όλο αυτό”.