ΑρχικήΕπικαιρότηταΞεκίνησαν οι πορείες αγροτών στο κέντρο της Αθήνας- Τα τρακτέρ στο Σύνταγμα-...

Ξεκίνησαν οι πορείες αγροτών στο κέντρο της Αθήνας- Τα τρακτέρ στο Σύνταγμα- Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (photos)

Ξεκίνησαν οι πρώτες πορείες αγροτών από την Ομόνοια και αγρότες από τα μπλόκα Καρδίτσας, Αγιάς, Φθιώτιδας, της Εύβοιας, της Αταλάντης και της Μεσσηνίας κατευθύνονται προς το Σύνταγμα μέσω της Πανεπιστημίου.

Στις 18:30 αναμένεται να ξεκινήσει το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο από την Ομόνοια.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζονται είναι οι εξής:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Στη Λεωφόρο Αθηνών μέλη του ΣΑΤΑ περιμένουν με τα ταξί τους τους αγρότες με τα τρακτέρ. Η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κλείνοντας τη δεξιά λωρίδα, ώστε οι οδηγοί να μπορέσουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους.