ΑρχικήΕξ απορρήτωνΝέες ισορροπίες στην επικοινωνία του Μαξίμου

Νέες ισορροπίες στην επικοινωνία του Μαξίμου

Χωρίς τυμπανοκρουσίες ολοκληρώνεται η αναδιάρθρωση στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, όπως είμαι σε θέση να σας πω. Δεν αλλάζει κάτι φαντασμαγορικό. Όμως, ορισμένες αλλαγές είναι ενδιαφέρουσες.
Αρχικά, ας τελειώνει η ιστορία με την Αριστοτελία Πελώνη. Είναι και θα είναι εκπρόσωπος και ήδη έχει πάρει το γραφείο του εκπροσώπου στον πρώτο όροφο του Μαξίμου, όπως και οι προκάτοχοι της Στέλιος Πέτσας και Χρήστος Ταραντίλης. Ήδη έχει πάρει μια συνεργάτιδα και ήδη φτάνουν απομαγνητοφωνημένα τα σημεία των συνεντεύξεων της στα ΜΜΕ σε καθημερινή βάση, όπου πλέον έχει αναλάβει να δίνει τη γραμμή.
Κομβικός, όμως, πλέον είναι και ο ρόλος του υφυπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου. Μπορεί να μην το έχουν καταλάβει πολλοί, αλλά ο χαμηλών τόνων και μεθοδικός υφυπουργός που αποτέλεσε νέα είσοδο στο Μαξίμου είναι πρόσωπο της απόλυτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού και έχει αναλάβει να διαμορφώσει μια ενιαία γραμμή, ώστε το Μαξίμου να μην μιλά με…διαφορετικές γραμμές. Εξ ου και έχει αναλάβει να ζυμώνει και τα γραφεία Τύπου των υπουργείων, προκειμένου αμφίπλευρα να υπάρχει καλύτερη συνεργασία. Και εσωτερικά, όμως, στο Μαξίμου, αρχίζω να βλέπω ότι η γραμμή εκπέμπεται πιο ενιαία.
Λείπει, βεβαίως, ακόμα το πιο πολιτικό αφήγημα. Θα έρθει και αυτό ίσως, συν τω χρόνω.
Ο εξ απορρήτων