ΑρχικήΚόσμοςΝετανιάχου για Ιράν: «Υπονομεύουμε το καθεστώς και δίνουμε την ευκαιρία στον λαό...

Νετανιάχου για Ιράν: «Υπονομεύουμε το καθεστώς και δίνουμε την ευκαιρία στον λαό να το ανατρέψει»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχολίασε τις δολοφονίες του Αλί Λαριτζάνι και του διοικητή της παραστρατιωτικής οργάνωσης Μπασίτζ, Γκολαμρεζά Σολεϊμανί.

Σε βιντεοσκοπημένη του δήλωση, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρεται στις εξουδετερώσεις των ανώτατων Ιρανών αξιωματούχων, λέγοντας με τον τρόπο αυτό ο λαός του Ιράν θα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει το καθεστώς.

Ωστόσο, παραδέχεται πως αυτή είναι μια διαδικασία πλου θα χρειαστεί χρόνο.

«Υπονομεύουμε το καθεστώς με την ελπίδα να δώσουμε στον λαό την ευκαιρία να το ανατρέψει. Αυτό δεν θα συμβεί άμεσα και δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο, αν επιμείνουμε, θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να πάρουν τη μοίρα τους στα δικά τους χέρια.

Στηρίζουμε τους Αμερικανούς συμμάχους μας στον Κόλπο. Θα συμβάλουμε τόσο έμμεσα όσο και μέσω άμεσων ενεργειών, υπάρχουν ακόμη πολλές εκπλήξεις που έρχονται» επεσήμανε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ