Βραχνιασμένος και με επίμονο βήχα ο Τζο Μπάιντεν (video)

9 mins read

Ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και πληθώρα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ο επίμονος βήχα του νέο Αμερικανού Προέδου από το Ουίλμινγκτον στο Ντέλαγουερ μετά την επικύρωση της νίκης του από το κολλέγιο των εκλεκτόρων.

Συγκεκριμένα έβηξε 17 φορές, η φωνή του Μπάιντεν ακουγόταν βραχνή καθώς πανηγύριζε για τη νίκη του κι εξαπέλυσε πυρά κατά του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι «ούτε μια πανδημία ή η κατάχρηση εξουσίας μπορούν να σβήσουν τη φλόγα της δημοκρατίας». Αλλά η βραχνάδα στη φωνή του και το γεγονός ότι διέκοψε αρκετές φορές το λόγο του για να βήξει και να καθαρίσει τον λαιμό του προκάλεσε ανησυχία σε χρήστες του Twitter.

«Πιες λίγο νερό, Τζο. Μας τρομάζεις», έγραψε ένας χρήστες. Ένας άλλος αναρρωτήθηκε «μήπως χρειάζεται ο Μπάιντεν τεστ για τον κορωνοϊό».

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να καθησυχάσει: «Σας ευχαριστώ, είμαι λίγο κρυωμένος. Ζητώ συγνώμη, αλλά κοιτάξτε, τα καταφέρατε, τα καταφέρατε, δεν είναι αστείο. Αυτή η προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία ήταν σαν την πρώτη φορά που κατέβηκα σε ηλικία 29 ετών υποψήφιος για τη Γερουσία. Πίστευα ότι ο κόσμος, οι υπέροχοι άνθρωποι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα τα καταφέρουμε. Δεν μας απογοητεύσατε. Δεν απογοητεύσατε τη χώρα. Το εννοώ, σκεφτείτε το», τόνισε.

Η τελευταία φορά που υποβλήθηκε ο Τζο Μπάιντεν σε τεστ για τον κορωνοϊό ήταν την περασμένη Παρασκευή και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Facebook Comments