Έσσεξ: Κινέζοι οι 39 νεκροί στο κοντέινερ

10 mins read

Κινέζοι ήταν και οι 39 νεκροί στο κοντέιντερ του θανάτου στο Έσεξ όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Αντίστοιχη υπόθεση με Κινέζους είχε καταγραφεί και το 2000 όταν σε ένα κοντέινερ στο Κεντ είχαν βρεθεί νεκροί 58 Κινέζοι.

Νωρίτερα:

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το πώς 39 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε φορτηγό με προορισμό το Έσσεξ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι οι 39 άνθρωποι πάγωσαν μέχρι… θανάτου μέσα στο εμπορευματοκιβώτιο.

Η θερμοκρασία μέσα στη μονάδα του φορτηγού- ψυγείου, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να μεταφέρει μπισκότα, μπορεί να είχε φτάσει μέχρι και τους -25C.

Οι 39 άνθρωποι πρέπει να έμειναν έτσι για τουλάχιστον 15 ώρες από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα στην βιομηχανική ζώνη της κομητείας της Αγγλίας.

«Εάν το ψυγείο λειτουργεί, είναι απίστευτα κρύα… Το μόνο μέρος για να πάει κανείς στην τουαλέτα είναι στο πίσω μέρος του φορτηγού. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, εάν οι άνθρωποι ήταν εκεί μέσα για ημέρες, τότε θα υπάρχουν κόπρανα, ούρα… »,δήλωσε στην εφημερίδα Mirror ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής Ένωσης Οδικών Μεταφορών (RHA) Ρίτσαρντ Μπέρνετ.

Το φορτηγό αναγνωρίστηκε από βουλγαρική εταιρεία που ανήκει σε Ιρλανδό. Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας, το οποίο διατείνεται ότι δεν είναι πιθανό τα θύματα να είναι Βούλγαροι Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, το φορτηγό δεν είχε φανεί στη χώρα από το 2017.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα