ΑρχικήΚόσμοςΦειδίας Παναγιώτου: Συγκινημένος ο Κύπριος YouTuber που εξελέγη ευρωβουλευτής - «Δεν το...

Φειδίας Παναγιώτου: Συγκινημένος ο Κύπριος YouTuber που εξελέγη ευρωβουλευτής – «Δεν το πιστεύω, αγαπώ σας»

Ο ΥouΤuber Φειδίας Παναγιώτου από την Κύπρο, αναδείχθηκε τρίτος στις ευρωεκλογές και εξελέγη.

Ο 24χρονος βρέθηκε καλεσμένος στον Alpha της Κύπρου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών. Ο Φειδίας Παναγιώτου που είναι γνωστός στο YouTube και το TikTok, από outsider είναι πλέον ευρωβουλευτής.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikΤok, ο νεαρός Φειδίας φαίνεται να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, ενώ μόλις άκουσε ότι είναι 3ος, γέλασε και έστειλε καρδιά στους θεατές που παρακολουθούσαν.

@fidiaspanayiotou♬ original sound – Fidias Panayiotou


Σε δηλώσεις της, η μητέρα του Φειδία, Ειρήνη Παναγιώτου, ανέφερε πως είναι πολύ συγκινημένη και υπερήφανη για τον γιο της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χαρά είναι διπλή αφού και άλλος της γιος εξελέγη κοινοτικός σύμβουλος του χωριού από το οποίο κατάγονται.

@fidiaspanayiotou♬ original sound – Fidias Panayiotou


O ίδιος σε συγκέντρωση που έκανε σε κεντρική πλατεία της Λευκωσίας, δήλωσε πως το ποσοστό του 20% που έλαβε, δεν μπορεί να το πιστέψει. Ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και ανέφερε ότι ελπίζει η εκλογή του να αποτελέσει αφορμή για να αλλάξουν τα πράγματα.

«Παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι ευρωβουλευτής, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο συγκινημένος είμαι, σας αγαπώ πραγματικά, εσείς το καταφέρατε αυτό, αγαπώ σας, τους δώσατε πάρα πολλά μηνύματα, έχω μια μεγάλη ευθύνη» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο κύπριος YouTuber που εξελέγη ευρωβουλευτής

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γιος ιερέα, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο TikTok και το Youtube με βίντεο δικής του έμπνευσης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Φορώντας τρεις γραβάτες, κοστούμι και σορτσάκι, ο Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον περασμένο Ιανουάριο, ομολογώντας ότι δεν είχε ιδέα για την πολιτική ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τόνισε ότι ήταν πρόθυμος να μάθει. Και είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι μέσα σε λίγους μήνες θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.