Έχουν στείλει και τις προσκλήσεις για τον γάμο τους στη Βενετία, ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετά από μεγάλη καθυστέρηση ο ιδρυτής της Amazon και η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος, αρραβωνιάστηκαν πριν από σχεδόν δύο χρόνια, τον Μάιο του 2023.
Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο γιοτ του Τζεφ Μπέζος, το Koru, αξίας 500 εκατ. δολαρίων, το οποίο θα αγκυροβολήσει ανοιχτά των ακτών της Ιταλίας τον Ιούνιο.
Lauren Sanchez and Jeff Bezos FINALLY send out wedding invites as location is revealed at last https://t.co/0TCNz8pGT4
— Daily Mail Online (@MailOnline) March 23, 2025
Η Λόρεν, σε συνέντευξή της στη Vogue, όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε το επίθετο του Τζεφ μετά το γάμο, απάντησε: «Ε, ναι, εκατό τοις εκατό. Ανυπομονώ να γίνω η κυρία Μπέζος».
Η αποκάλυψη
Η αποκάλυψη για τις προσκλήσεις και το γάμο του ζευγαριού έγινε από τον Dylan Byers στο X το Σάββατο.
News: After a nearly two-year engagement, Jeff Bezos and Lauren Sanchez have sent out formal invitations for a wedding this summer in Venice, per sources familiar.@PuckNews
— Dylan Byers (@DylanByers) March 22, 2025