Η επαγγελματική σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι «σε πολύ κακή κατάσταση», σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα Άντζελα Λεβίν.
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ δεν έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή «σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους».
Ο Χάρι έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό μόνος του, ενώ η Μέγκαν έμενε στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.
Η Άντζελα είπε στο GB News ότι ο Χάρι αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή προβλήματα σχετικά με τη βίζα του για τις ΗΠΑ. «Έχει πρόβλημα με τη βίζα του», είπε. «Έχουν το δικαίωμα να ερευνήσουν το θέμα με την απόδοση της βίζας τους, αλλά και παλι υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να μείνει εκεί. Ίσως και για αυτό αποφασίζουν να επενδύσουν τα χρήματα τους αλλού».
Συνέχισε, «λένε ότι θα δουλέψουν χωριστά, μετά λένε ότι αγοράζουν ένα σπίτι στην Πορτογαλία -δεν το κάνεις αν δεν θέλεις να είσαι χωριστά-, οπότε αναρωτιέμαι σε πόσο κακή κατάσταση βρίσκονται».
«Αλλά είμαι σίγουρη ότι προσπαθούν να βρουν άκρη», πρόσθεσε ενώ ανέφερε ότι ο Χάρι ειναι προβληματισμένος με το που βρίσκεται όσον αφορά το θέμα λήψης αποφάσεων.
Η βασιλική συντάκτρια και δημοσιογράφος Τίνα Μπράουν μίλησε για τη Δούκισσα του Σάσσεξ. Υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει «τη χειρότερη κρίση στον κόσμο» και «είναι άψογη στο να τα κάνει όλα λάθος». Η Τίνα είπε επιπλέον ότι ο Χάρι ακολούθησε «στα τυφλά» τη σύζυγό του στην Καλιφόρνια για να ξεκινήσει μια νέα ζωή και εκείνη, τον είδε ως «παιδί» και «αρνί για σφαγή».
«Προφανώς η Μέγκαν είναι απαρηγόρητη, γιατί της άρεσε πολύ η Τίνα Μπράουν και τώρα εκείνη την κατηγόρησε. Υποστήριξε ότι η Μέγκαν έχει τη χειρότερη κρίση στον κόσμο και ότι η στρατηγική της για τα μέσα ενημέρωσης είναι για τα σκουπίδια».
«Μπορείς να φανταστείς να το ακούσεις αυτό για τον εαυτό σου;» συνέχισε η Άντζελα. «Ειδικά όταν νομίζεις ότι είσαι απίστευτα σημαντικός».
Αυτές οι δηλώσεις ακολουθούν μετά τους ισχυρισμούς ότι η Μέγκαν κρατούσε τα προσωπικά της απομνημονεύματα «στην πίσω τσέπη της», σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό.
Η 43χρονη φέρεται να σχεδίαζε να μιλήσει περισσότερο για την ψυχολογική της κατάσταση κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παλάτι σε ένα βιβλίο, όπως αναφέρει η New York Post.
Αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, η βασιλική ανταποκρίτρια Τζένι Μποντ είπε ότι η Μέγκαν θα μπορούσε να θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το έργο «για εκδίκηση» στο μέλλον.