Η υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ έγινε πορνοστάρ

9 mins read

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με την μεγάλη οθόνη, ακολουθώντας όμως μία πιο διαφορετική εκδοχή.

Συγκεκριμένα, η θετή κόρη του σκηνοθέτη, Μικαέλα Σπίλμπεργκ, ανακοίνωσε και επίσημα πως πλέον θα εργάζεται ως πορνοστάρ και πως οι γονείς της είναι στο πλευρό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεo της, στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ. Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της να εργαστεί ως sex worker.

Η αντίδραση των γονιών της

Όπως δήλωσε, σε συνέντευξη στη «Sun», είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι.

Χαρακτηριστικά είπε η Μικαέλα στη «Sun»: «Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση».

Η Μικαέλα, ένα από τα επτά παιδιά του Σπίλμπεργκ, δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της αλλά να είναι ανεξάρτητη.

Η θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ μάλιστα έχει επιλέξει το όνομα Sugar Star για την πορνό της καριέρα και ανεβάζει τα βίντεο της στο PornHub, αν κει προς το παρόν τα κατέβασε μέχρι να εγκριθεί και επισήμως η άδειά της.

https://www.instagram.com/p/BQCKamphIJJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B4QO9NsBQrW/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BciOs7LH3BI/?utm_source=ig_embed

Facebook Comments