ΑρχικήΚόσμοςΚέιτ Μίντλετον: Εγχειρίστηκε από γιατρούς του «Νοσοκομείου του Πάπα» - Τι αποκαλύπτει...

Κέιτ Μίντλετον: Εγχειρίστηκε από γιατρούς του «Νοσοκομείου του Πάπα» – Τι αποκαλύπτει το ιταλικό περιοδικό «Gente»

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει χειρουργηθεί από ιατρική ομάδα από την Πολυκλινική Gemelli στην Ιταλία.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το εβδομαδιαίο, ιταλικό Gente, σύμφωνα με το οποίο την επέμβαση στην κοιλιά, στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον περασμένο Ιανουάριο, έκαναν γιατροί στο ρωμαϊκό νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ. Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο πάπας Φραγκίσκος.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, αλλά ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Το περιοδικό Gente προσθέτει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην βρετανική βασιλική οικογένεια. Με αναφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».