ΑρχικήΚόσμοςΜέγκαν Μαρκλ: Νέα φιλανθρωπική καμπάνια για τη γιορτή της μητέρας

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα φιλανθρωπική καμπάνια για τη γιορτή της μητέρας

Η εμφάνιση της Mέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε εν μέσω μιας πολυάσχολης περιόδου για την ίδια.

Η νέα πρωτοβουλία που θα συμμετάσχει η Μέγκαν Μαρκλ ονομάζεται «Alliance of Moms». Στο πλευρό της, πέρα από την συνάδελφό της θα είναι και η ιδρύτρια Κέλι Μακί Ζαζφέν η οποία ίδρυσε τον οργανισμό μετά από τον ξαφνικό θάνατο του 9χρονου γιου της.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media ο φιλανθρωπικός οργανισμός δείχνουν τις τρεις κυρίες να φορούν ένα λευκό μπλουζάκι πάνω στο οποίο με κόκκινα γράμματα αναγράφεται η φράση «Αγάπα όπως μία μαμά».

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε «βασικές ανάγκες, εκπαίδευση και υποστήριξη έτσι ώστε οι νέοι γονείς και τα παιδιά τους να μπορούν να θεραπευτούν και να προοδεύσουν».

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Κέλι Μακί Ζαζφέν ευχαρίστησε τις δύο φίλες της γράφοντας: «Όταν μιλάμε για ανθρώπους στη ζωή μας που μας ανεβάζουν όταν το έχουμε ανάγκη με αδιαμφισβήτητη δύναμη αγνής αγάπης σκέφτομαι τις συγκεκριμένες δύο. Με εμπνέετε. Με ανεβάζετε όποτε το χρειάζομαι και αγαπάτε όπως μια Μαμά».

Σημειώνεται ότι η Κέλι Μακί Ζαζφέν ίδρυσε το «Alliance of Moms» το 2014. «Σας ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη στο «Alliance of Moms» για τη στήριξη της καμπάνιας και της νεολαίας μας. Με αυτό στηρίζετε την αποστολή να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τους νέους γονείς που έχουν δεχτεί ανάδοχη φροντίδα. Προς τιμήν της Γιορτής της Μητέρας, ελπίζω να υποστηρίξετε και αυτήν την εκστρατεία» συμπλήρωσε στη λεζάντα.

Σύμφωνα με το Tatler, η εμφάνιση της Mέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε εν μέσω μιας πολυάσχολης περιόδου για την ίδια, καθώς κυκλοφορεί τα πρώτα της προϊόντα από τη φιλόδοξη επιχειρηματική της κίνηση «American Riviera Orchard».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ