ΑρχικήΚόσμοςΜπάιντεν -Σι πρωταγωνιστές στο σκηνικό της «Δυναστείας» (photos + video)

Μπάιντεν -Σι πρωταγωνιστές στο σκηνικό της «Δυναστείας» (photos + video)

Το εντυπωσιακό κτήμα που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε όλα τα πρωτοσέλιδα επειδή φιλοξένησε μια διάσκεψη-ορόσημο, είναι διάσημο εδώ και μερικές δεκαετίες χάρη σε μια τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή.

Οι λάτρεις ενός διαφορετικού είδους δράματος, με τεράστιο όγκο στα μαλλιά και ψηλές βάτες, που σίγουρα δεν έμοιαζε με τη συνάντηση Μπάιντεν-Σι, αναγνώρισαν αμέσως το σπίτι των 56 δωματίων.

Μπορεί να μην εμφανίστηκε από μια γωνιά η Τζόαν Κόλινς φορώντας κάποιο από τα τεράστια καπέλα της ή τα χαρακτηριστικά της σακάκια, αλλά το κτήμα όπου συναντήθηκαν ο Τζο Μπάιντεν και ο Σι Τζινπίνγκ την Τετάρτη είναι ίσως περισσότερο γνωστό ως το σκηνικό της θρυλικής σαπουνόπερας των 80s «Δυναστεία».

Το Filoli Estate αποτέλεσε το φόντο της σειράς της δεκαετίας του 1980, η οποία έγινε η σειρά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της τηλεόρασης, με πρωταγωνιστές τον Τζον Φορσάιθ, την Λίντα Έβανς και την Τζόαν Κόλινς.

Μάλιστα, τα μπροστινά σκαλοπάτια του κτήματος όπου ο Μπάιντεν έσφιξε τα χέρια με τον Σι φαίνονται στην εναέρια λήψη του σπιτιού της οικογένειας Κάρινγκτον στους τίτλους αρχής της «Δυναστείας».

Η αίθουσα χορού, πάλι, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των κινεζικών και των αμερικανικών αντιπροσωπειών, ήταν αυτή στην οποία ο Μπλέικ Κάρινγκτον παντρεύτηκε την αθώα γραμματέα του Κριστλ στην πρεμιέρα της σειράς.

Το Filoli Estate

Η έπαυλη των 54.000 τετραγωνικών ποδιών στο κτήμα, χτίστηκε αρχικά ως ιδιωτική κατοικία το 1917 για τον William Bowers Bourn II, έναν βαρόνο της Gold Rush που έβγαζε τα χρήματά του από το Empire Mine στη Σιέρα Νεβάδα.

Ο Bourn ονόμασε το κτήμα Filoli παίρνοντας τα δύο πρώτα γράμματα από κάθε πρόταση στο προσωπικό του μάντρα: “Fight for a just cause; love your fellow man; live a good life”(«Αγωνίσου για έναν δίκαιο σκοπό. Αγάπησε τον συνάνθρωπό σου. Ζήσε μια καλή ζωή»).

Μετά τον θάνατο του Bourn, το κτήμα αγοράστηκε από την οικογένεια Roth, η οποία το δώρισε το 1975. Από τότε, έχει χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό για πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένης της «Δυναστείας».